Családi házak szigetelése

Családi ház szigetelés

Fel szeretné újítani családi házukat? Túl a fűtés számla, és szeretné csökkenteni a kiadásokat? Túl meleg nyáron a ház és a klíma drága, vagy egészségtelen megoldásnak tűnik?

Szeretne kevesebbet fizetni a felhasznált energiáért, miközben még jobban akarja érezni magát otthonában, mint eddig?

 

Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, akkor ehhez családi háza energiafelhasználását kell korszerűsíteni.

Ha megfelelő sorrendben, szakszerűen végzik el ezeket a munkákat a házában, akkor a rezsiköltség csökkentésében meg fognak térülni a beruházások.

 

Mi legyen a családi ház szigetelés első lépése?

Ennek eldöntéséhez családi házát szakszerűen fel kell mérni.

 

Minden családi ház más, és egyedi felméréssel lehet pontosan meghatározni az épület felújítási munkák sorrendjét.

 

Mindenütt a fűtési és hűtési költségek jelentik a legnagyobb kiadást, ezért az Ön házában is valószínűleg ez lesz a megoldás. Ha még szigeteletlen a háza, akkor a fűtési igény lecsökkentésével jelentős megtakarítást érhet el.

 

Érdemes a nyílászárókat is megnézni. Természetesen az ablakcserét meg lehet csinálni a homlokzat szigetelése után is. Ha azonban az ablakcserét az ajtótok kibontásával végzik el, akkor a külső falak szigetelése előtt kell az ablakokat cserélni. Az ablakok cseréje után következhet a homlokzat szigetelése.

 

A családi házak szigetelése során az lenne a legjobb, hogy az egész házat egyszerre lehetne felújítani.

 

Részleges szigetelést esetén:

Mindig a legnagyobb hőveszteséget okozó helyen érdemes beavatkozni először. A szigeteléssel foglalkozó szakemberek hőkamerával fel tudják térképezni a házat, és ez alapján már tudni fogják, hogy családi házon hol a legnagyobb a hőveszteség.

 

A hőkamerás felmérés után már pontos tanácsot tudnak adni arra, hogy a külső falakat, vagyis a homlokzatot és a lábazatot, vagy a tetőteret kellene elsősorban szigetelni.

 

Az nyilvánvaló, hogy a lábazatot a homlokzattal együtt érdemes szigetelni. A tetőtér és a homlokzat szigetelése két külön munkafolyamat is lehet. Ha nincs lehetőség egyszerre mindkettőt elvégezni, akkor a nagyobb hőveszteséget okozóval érdemes kezdeni a felújítást. Ha még szigeteletlen a háza, akkor azt nagy biztonsággal kijelenthetjük, hogy a családi ház hőszigetelése során az ablakok cseréjével, a homlokzat, valamint a tetőtér szigetelésével akár 50%-os megtakarítást is elérhet a fűtési költségekben.

Hogyan válasszon a sokféle szigetelőanyag között?

Ha már tudja, hogy hol a legnagyobb a hőveszteség a házán, akkor ott érdemes szigetelni. A következő lépés, vagyis a szigetelőanyag kiválasztása ugyanolyan fontos a remélt megtakarítás eléréséhez. Azonban biztos tapasztalta már, hogy nem könnyű kiigazodni a sokféle szigetelőanyag között. Mi alapján válasszon? Ha csak a hőszigetelő árát nézi, akkor hosszú távon szinte biztos, hogy rosszul fog járni.

 

Mitől függ a hőszigetelés eredménye?

 

Egyrészt a szigetelőanyag vastagságától, másrészt a különféle szigetelőanyagok között minőségbeli eltérések vannak. A választás tehát nem könnyű a sokféle hőszigetelő anyag között. Érdemes alaposan felmérni az egyes szigetelő anyagok előnyeit és hátrányait, és ezek alapján dönteni.  Szívesen segítünk a kiválasztásban, de saját maga is megrendelheti.

 

Miért érdemes ránk bízni az anyag kiválasztását?

 

 • Garantáljuk a beépített anyag minőségét
 • Az Ön igényei szerint választunk
 • A maradékot elvisszük, így nincs felesleges kiadás

100% TISZTASÁG GARANCIA

 

A területen a munka után nagyobb tisztaságot hagyunk, mint amilyen a legtöbb ügyfelünknél előtte találtunk.

 

Nincs többé:

 1. Hátrahagyott törmelék
 2. Fel nem használt anyag
 3. Szétdobált csikkek
 4. Ott felejtett hulladék
 5. Építőipari kosz

Milyen területeken számíthat ránk?

 

 • Teljes körű állványrendszert biztosítunk
 • Építéssel bontással
 • Konténeres szemétszállítással
 • Nem kell alvállalkozókkal tárgyalnia – ez a mi dolgunk

 

Kiegészítő szolgáltatásaink:

 

 • Viacolorozás
 • Lazúrozás
 • Rossz betonjárdák cseréje